Termeni si conditii

Sunt de acord și accept că societatea AMELY BOUTIQUE SRL (cu sediul în Str. Nicolae Grigorescu Nr. 2, Otopeni, CIF RO43678830, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J23/673/2021) denumită în continuare “DATE CU CARACTER PERSONAL – ACTUALIZARE

3.1. Aspecte Generale

Datele cu caracter personal ale clientilor vor fi prelucrate de către DATE CU CARACTER PERSONAL – ACTUALIZARE

3.1. Aspecte Generale

Datele cu caracter personal ale clientilor vor fi prelucrate de către AMELY BOUTIQUE (având datele de identificare prevăzute la începutul acestui document) în calitate de operator, persoană responsabilă pentru toate datele şi informaţiile clientilor, aşa cum acestea sunt colectate prin intermediul website-ului.

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor , după cum este descris mai jos, ne întemeiem pe următoarele baze legale:

Executarea contractului: Pentru a realiza scopurile acestui contract dintre CLIENT si AMELY BOUTIQUE, este necesară prelucrarea datelor personale ce sunt furnizate de CLIENT la plasarea și înregistrarea comenzilor

Interes legitim:  Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru îmbunătățirea serviciilor AMELY BOUTIQUE (prelucrarea datelor statistice și a datelor care nu pot permit identificarea persoanei), precum și protejarea intereselor AMELY BOUTIQUE.

Consimțământ – acordul:  CLIENTUL este invitat să-și dea consimțământul expres pentru următoarele scopuri de prelucrare: expedierea informațiilor, expedierea mesajelor promoționale și, în mod expres, pentru prelucrarea prin mijloace automatizate şi analiza comportamentului consumatorului (profilare).

Dacă clientul a acceptat să primească comunicări comerciale și mesaje promoționale, AMELY BOUTIQUE își rezervă dreptul de a îl informa în mod regulat prin intermediul conversației telefonice, poștei, poștei electronice, a mesajului prin telefonia mobilă (SMS) sau orice alt mijloc adecvat. Această comunicare comercială se va realiza atât pentru produsele AMELY BOUTIQUE, cât și pentru activitățile de promovare ale companiei AMELY BOUTIQUE, precum și ale companiilor afiliate și ale terțelor părți. Informarea poate să includă detalii despre produsele sau/și oferte, concursuri, precum și alte campanii promoționale. În orice caz, clientul își rezervă dreptul de selecție a acestora prin mijloacele puse la dispoziție prin intermediul paginei amelyboutique.ro

De asemenea, dacă clientul nu mai dorește să primească materiale promoționale și informative, poate să își retragă consimțământul cu ușurință și în mod simplu:

·       Expedind o solicitare scrisă către AMELY BOUTIQUE, la adresa str. LUCEAFARULUI, nr. 38, CHIAJNA ILFOV

·       Prin intermediul email poștei electronice [email protected] menționând numele

3.2 Metode de plata:
Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele metode de plata:
– plata online cu cardul
– transfer bancar in baza facturii proforme

Plata online cu cardul:
Se poate plati online cu cardul avand sigla Visa sau Mastercard in conditiile prevazute de procesatorul online de plati.
Tranzactia se efectueaza prin Mobilepay – Netopia Payment

Transfer bancar in baza facturii proforme:
Plata prin transfer bancar se face in baza facturii proforme catre:
AMELY BOUTIQUE Srl
CUI RO43678830
Cont: RO82INGB0000999911205457
Banca: ING Bank Romania
Detalii plata: numarul facturii proforme
Dupa efectuarea platii, trimiteti confirmarea acesteia pe [email protected]

Livrarea comenzilor
Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei  se face prin firme de curierat in termen de 2-3 zile de la achitarea produsului (CARGUS,DPD)
Taxa de transport unica 19 lei.

You must be logged in to post a comment.